Døgnservice

24 timer i døgnet - 7 dage om ugen

Fyn - Jylland

70 28 88 28

info@toskade.dk

​​Ring til os når problemet opstår. Vi kontakter også gerne dig, hvis du udfylder nedenstående felter.

Vandskade – Opsugning af vand og affugtning

Total Industri og Skadeservice ApS er der 24 timer i døgnet – 7 dage om ugen. Ring 70 28 88 28.

Total Industri & Skadeservice udfører alle opgaver i forbindelse med vandskade og påtager sig den fulde opgave. Vi tilbyder hurtig udrykning og hjælp ved alle former for skader. På kort tid har vi mandskab på stedet, som begrænser skadens omfang og sørger for opsugning af vand og opstilling af affugter samt oprydning og rengøring. Og andre opgaver, der skal tages hånd om efter en vandskade.

Har der været skybrud i området eller andre problemer, der har forårsaget en vandskade i dit hjem eller din virksomhed, så ringer du til vores døgnvagt på 70 28 88 28.

Reparation og service af vandskade og affugtning

Ved vandskade udfører vi blandt andet:

  • Opsugning af vand
  • Vask & Desinficering
  • Affugtning
  • Rengøring
  • Fugtmålinger
  • Nedbrydning
  • Bortanskaffelse af affald

En vandskade kan have stor betydning for din virksomhed eller medføre mange opgaver i hjemmet såsom oprydning, kontakt til forsikring mm. Derfor sørger vi for, at du som skadesramt, ikke skal stå for noget i henhold til selve vandskaden.

Hurtig servicering efter vandskade​

Vi sørger for opsugning af vand, opsætning af affugter og efterfølgende fugtmålinger i tilfælde af vandskade. Vi sørger for at skaden bliver behandlet korrekt og for at føre tilsyn med affugtere, og vi står for den afsluttende fugtmåling.

Lad Total Industri & Skadeservice stå for udbedring af skaden, så du hurtigst muligt kan få virksomheden eller hjemmet tilbage i normal stand. Kontakt os på telefon 70 28 88 28, hvis du har haft en vandskade, vi skal tage hånd om.

Læs mere om vores skadeservice, og hvad vi ellers kan tilbyde inden for vandskade.

Vil du ringes op?

​Udfyld med navn og tlf-nummer.

Vi ringer dig op hurtigst muligt.

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]