Døgnservice

24 timer i døgnet - 7 dage om ugen

Fyn - Jylland

70 28 88 28

info@toskade.dk

​​Ring til os når problemet opstår. Vi kontakter også gerne dig, hvis du udfylder nedenstående felter.

Graffitirens med miljøvenlige midler

Mange kommuner, virksomheder eller private danskere må i dag lide med hærværk i form af graffiti på deres murværk, gavle, toge mm. Hos Total Industri & Skadeservice tilbyder vi hurtig og effektiv graffitirens, så du undgår varige skader på dine overflader.

Graffitiafrensning

Hos Total Industri & Skadeservice kan vi sørge for en hurtig men varsom graffitirens. Det er vigtigt at få fjernet det uønsket graffiti så hurtig som muligt da det ellers kan medføre større skader. Vi sørger for, at der ved en graffitirens forårsages mindst mulig skade på en overflade i form af eksempelvis skyggevirkninger eller varige mén i overfladens struktur.

Forebyg og beskyt dig mod graffiti med graffitirens

Alt efter hvilken form for overflade eller materiale, der er forårsaget hærværk på, vælger vi den rigtige metode til graffitiafrensningen. Med en graffitirens hos os, er du garanteret en kvalitetsrens med tanke på lige præcis din overflade.

Let og hurtig graffitirens​

For at undgå en dyr graffitirens, tilbyder vi en effektiv og forebyggende graffitibeskyttelse, der kan anvendes på særligt udsatte overflader eller overflader, der er meget modtagelige for graffitiens skadelige virkninger. Med den form for graffitibeskyttelse vil en graffitirens kunne ydes let med begrænsning af skyggevirkninger på overfladen.

Få demotiveret graffitimaleren

Hurtig graffitirens virker samtidig demotiverende på graffitiudøveren, som ser sine tags og mærker fjernet hurtigt, og derved udsætter sig selv for afsløringsrisiko når nye tags skal sættes.

Graffitirens – Vi har døgnvagt på telefonerne

Få forebygget eller foretaget graffitirens på din væg ved at ringe på 70 28 88 28. Du kan også udfylde vores kontaktformular og sende en mail til info@toskade.dk.​

Graffitihærværk vil herefter kunne fjernes let med graffitirens og begrænse skyggevirkninger. Vi har erfaring med graffitiafrensning i bl.a. Aarhus i Jylland og andre byer på Sjælland og Fyn.

Kontakt os på telefon 70 28 88 28, hvis du vil have forebygget eller foretaget graffitirens. Vi foretager graffitiafrensninger for både private, virksomheder, kommuner og institutioner.​

 

 

 

Vil du ringes op?

​Udfyld med navn og tlf-nummer.

Vi ringer dig op hurtigst muligt.

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]