Døgnservice

24 timer i døgnet - 7 dage om ugen

Fyn - Jylland

70 28 88 28

info@toskade.dk

​​Ring til os når problemet opstår. Vi kontakter også gerne dig, hvis du udfylder nedenstående felter.

Facaderens er vigtigt for at vedligeholde murværket

Hos Total Industri & Skadeservice ApS har vi stor erfaring med facaderens. Vi er eksperter i renovering og vedligeholdelse af murværk af enhver slags. Facaderens er en vigtig del af bygningens vedligeholdelse, og vi anbefaler derfor en periodevis rensning. Det betaler sig i længden at vedligeholde murværket, og samtidig står bygningen flot og præsentabel til daglig.

Vi renser facader for både private og erhvervskunder

Total Industri & Skadeservice ApS udfører facaderens for både private, erhvervskunder og offentlige institutioner. Vi løser både små og store opgaver. Vi anvender topmoderne udstyr, og med vores omfattende erfaring i facaderens klarer vi mange forskellige typer af opgaver.

Hvilken metode, vi vælger til en specifik facaderens, afhænger af det konkrete murværk. Vi benytter normalt højtryksspuling med både koldt og varmt vand. Men også facaderens med kemiske produkter kan komme på tale, og sandblæsning kan være en gavnlig metode.

Vi tilstræber altid at udføre facaderensningen så skånsomt som muligt, derfor er det nødvendigt at besigtige murværket, inden den bedste metode vælges.

Efter afrensning er det ofte en fordel at imprægnere murværket, dels for at sikre holdbarheden, dels for at gøre fremtidig vedligeholdelse nemmere.

Kontakt os og få et tilbud på en facaderens

Vi udfører imprægnering efter dine ønsker, og vi aftaler ligeledes niveauet af facaderens med dig. Hvordan skal det ønskede resultat se ud? Hos Total Industri & Skadeservice ApS udfører vi altid arbejde af bedste kvalitet. Kontakt os for uforpligtende tilbud på 70 28 88 28.​

       

Vil du ringes op?

​Udfyld med navn og tlf-nummer.

Vi ringer dig op hurtigst muligt.

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]